Kontakt

Lilla Hasselbacken AB
Restaurant - Café - Wärdshus
Djurgårdsslätten 78
115 21 Stockholm
+46 (0) 8-663 71 82
info@lillahasselbacken.se


Hitta Hit

Ta spårvagn nr. 7 från T-centralen/Norrmalmstorg - eller varför inte testa Djurgårdslinjen, ett spännande, rullande spårvägsmuseum. Ni kan också ta SL-buss 67 från Karlaplan. Hoppa av vid hållplats Skansen.

Tar ni Djurgårdsfärjan, som går från Slussen och Skeppsholmen, stiger ni av vid Allmänna gränd, precis vid Gröna Lund.

För vidare information och reseplanering kan ni besöka www.sl.se.


Jobba på Lilla Hasselbacken

Vi är ständigt intresserade av nya medarbetare till vår verksamhet! Just nu söker vi serveringspersonal med minst 3 års erfarenhet samt à la carte-kockar med minst 5 års yrkesvana.

Servitriser

Vi söker dig som är service-minded, älskar att servera, är passionerad och kunnig, är självgående, initiativtagande, noggrann, flexibel, glad och positiv. Kassa-, kortmaskins- samt baristavana. Talar svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna sökanden som talar ett extra språk och gärna kvinnliga sökanden. Körkort är ett plus, men inget krav. Stämmer detta in på dig så tveka inte att kontakta oss!

Kockar

Vi söker dig som älskar att laga mat, är passionerad och kunnig, är självgående, initiativtagande, noggrann, flexibel, glad och positiv. Vårt kök består av svensk husmanskost, à la carte och grill med tyngd på kötträtter, svenskt och internationellt. Övriga färdigheter såsom bakverk/konditor är meriterande, men inget krav. Svenska och engelska talas obehindrat. Vi ser gärna sökanden som talar ett extra språk och fler manliga sökande. Körkort är ett plus, men inget krav. Stämmer detta in på dig så tveka inte att kontakta oss!

Arbetstider och omfattning

Tillsvidare
Heltid/deltid/extra

Tillträde

Omgående. Urval sker löpande.

Ersättning

Fast lön
Avtalsenlig timlön

Så ansöker du

Du är välkommen att ringa Diana Takács på 0737-34 33 68 för ytterligare info och telefonintervju. Skicka ditt CV samt personligt brev till diana@lillahasselbacken.se.

Boka Bord

Fyll i formuläret så återkommer vi med bekräftelse inom kort!