Back to All Events

FREE SUMMER JAZZ: Tommy Löbel Django Friends

Tommy Löbel: Klarinett, sång
Jörgen Anderstig/Danne Löbel: Gitarr, sång
Fredrik Hellberg: Trummor, sång
Dietrich ”Didde” Bunse: Vibrafon, piano
Otto Sörman/P.O. Lundin: Bas

Tommy Löbel Swing Band spelar äkta genuin swing som den ska låta. Dansant, musikaliskt och underhållande. Musiken tilltalar både den äldre swingpubliken och den yngre Lindy Hop generationen. Bandet har genom åren gjort många succéer både i Sverige och internationellt. Turnerat både i Europa och USA och ett återkommande inslag på Lindy Hop tillställningar, jazzfestivaler och klubbar. Spelar kontinuerligt på Chicago Swing Dans Studio, Mosebacke.  Spelat på Polarprisfestligheterna tre gånger och naturligtvis Herrängens Dans Camp. Bandet har även framträtt med gäster som tex John Pohlman, Gunhild Carling, mfl.

Later Event: September 5
FÖREDRAG: Djurgårdens historia, del 1