Kom & vinka och heja till de Kungliga familjerna med oss och sjung med i Nationalsången med Englamarkskvartetten!

Kom & vinka och heja till de Kungliga familjerna med oss och sjung med i Nationalsången med Englamarkskvartetten!

SPELSCHEMA 2018 ONSDAGAR KL.18:00-21:00

6/6 - Englamarkskvartetten

13/6 - Svart Leffes Kapell (Kungliga Djurgårdens alldeles egna lokala band uppkallat efter Beckholmsbossen Kapten Svart-Leffe)

20/6 - Englamarkskvartetten

27/6 - Englamarkskvartetten

4/7 - Svart Leffes Kapell (Kungliga Djurgårdens alldeles egna lokala band uppkallat efter Beckholmsbossen Kapten Svart-Leffe)

11/7 - Englamarkskvartetten

18/7 - Englamarkskvartetten

25/7 - Englamarkskvartetten

1/8 - Svart Leffes Kapell (Kungliga Djurgårdens alldeles egna lokala band uppkallat efter Beckholmsbossen Kapten Svart-Leffe)

8/8 - Englamarkskvartetten

15/8 - Englamarkskvartetten

22/8 - Englamarkskvartetten

29/8 - "Vi 3" med Gunnél Gisslén på sång ackompanjerad av piano och gitarr

lIVE MUSIK PÅ LILLA HASSELBACKEN!

Onsdagar i Juni, Juli och Augusti mellan kl. 18:00-21:00 är det traditionsenligt gratis live musik på Lilla Hasselbacken! 

Premiär Nationaldagen 6 juni kl. 18:00-21:00! 

Varmt välkomna på en bit mat eller något att dricka!

BORDSBOKNING: 08-663 71 82

ELLER VÅRT FORMULÄR PÅ HEMSIDAN

Traditionen med levande musik sträcker sig långt tillbaka hos oss i vår anrika och historiska miljö, men också generellt på Kungliga Djurgården som en allmän plats för underhållning och rekreation. Att kunna bidra till kulturen och Djurgårdens utbud är en ynnest för våra gäster och besökare och i år är vi stolta att presentera vårt nya husband:

Englamarkskvartetten!

Mark Petersen  Sveriges gladaste jazztenor - går även under smeknamnet "Honungstenoren" har sjungit på Operan och i Operakören, har hållit mängder av konserter för "Kultur i vården", varit Maratonloppsunderhållare, framträtt på krogar, festivaler, ångtåg och fartyg.  Mark har en stor känsla för uttryck och karisma och med sin honungslena röst förtrollar han sin publik. Mark's motto: "Störst av allt är kärleken men sången och musiken kommer på god andra plats".Vi håller med Mark.

Ulf Adåker räknas som en av våra mest framstående trumpetister och har jobbat som professor på Musikhögskolan.  Han har spelat på de flesta större internationella jazzfestivalerna, har varit ordförande för Sveriges Jazzförbund och huvudbokare på Fashing. Bildade  bandet Egba för 47 år sedan och han har turnerat bl.a på Kuba.  Komponerar just nu ett verk som ska uppföras på Berwaldhallen hösten 2018. Ingen dålig meritlista eller hur?

Arnold Rodriguez  har flinka fingrar på piano. Som 22-åring var han totalansvarig för uppsättningen av West Side Story i Bogota, Colombia.  Sökte till Stockholms Musikhögskola som gäststudent i jazzpiano. Spelar i flera uppsättningar i alla möjliga professionella sammanhang i dagsläget samt jobbar till vardags som pianopedagog i Bromma musikskola.   

Juan Mendoza Charmig och oerhört skicklig basist som lirat på kryssningsfartyg i Västindien där han träffade kärleken i form av en svensk dansös. Därför blev det Sverige där två barn har blivit frukten av deras kärlek som är blivande musikanter. 

Vi lirar svängigt, fartfyllt och innerligt romantiskt. Bossa Nova, American songbook, Taube i jazzigare stil. Det kan även bli lite skönsång i form av italienska serenader och Lucio Dallas underbara Carouso  och O Sole Mio. Vi ser fram emot att spela och sjunga just Era favoriter! 

Premiär Nationaldagen 6 juni kl. 18:00-21:00! 

Varmt välkomna på en bit mat eller något att dricka!

BORDSBOKNING: 08-663 71 82

ELLER VÅRT FORMULÄR PÅ HEMSIDAN