Back to All Events

Ungerska Mat & Vin veckor


För andra året i rad presenterar vi Ungerska Mat & Vinveckor i samarbete med Ungerska Ambassaden, VinBistro och Dedikerade viner. Nytt för iår är vårt samarbete med Sigrid Bárány (vinnare av Sveriges Mästerkock 2012) vars signaturmeny kommer att serveras på Lilla Hasselbacken! Så skynda Er att boka bord för en kulinarisk kväll med ungersk mat och viner - och ungersk levande musik!

Signaturmeny av Sigrid Bárány med tillhörande vinpaket:

Mousserande vin Kreinbacker Brut Classic

Förrätt: Krispigt stekt anklever med jordärtskocka, rödbeta, körsbär och lakrits

Vintips: Tokaji Furmint 2009 Châuteau Cloche

Varmrätt: Stekt mangalica kotlett med krämiga puylinser, kryddig syltad pumpa och svamp

Vintips: Malatinszky Noblesse Cabarnet Franc

Dessert: Aprikoskompott med hjortron, lavendel, vaniljglass och mandelkrokant

Vintips: Royal Tokaji Aszú 2008 

Med reservation för ändringar